آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اظهارات عجیب یک نماینده درباره سفر خانواده قالیباف به ترکیه | همسرش بدون اجازه او رفته بود

  • کد خبر: ۱۰۶۴۲۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۷
  • ۱
اظهارات عجیب یک نماینده درباره سفر خانواده قالیباف به ترکیه | همسرش بدون اجازه او رفته بود
رئیس کمیسیون بهداشت در واکنش به سفر خانواده قالیباف به ترکیه گفت: آقای قالیباف مدتی مبتلا به کرونا شده بودند و شب‌ها در مجلس می‌خوابیدند؛ به همین دلیل شاید در جریان تصمیمات و سفرهای خانواده نباشند. همسر آقای قالیباف هم می‌توانسته بدون اذن او به مسافرت خارج از کشور برود.
به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی شهریاری افزود: بالاخره والدین تا زمانی که فرزندانشان تحت قیومیت والدین هستند زیر نظر آن‌ها هستند اما وقتی ازدواج می‌کنند تمامی تصمیماتشان را بدون در نظر گرفتن نظر والدین می‌گیرند.
 
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر این نکته که هر کسی مسئول اعمال خودش است اظهار کرد: هر کسی مسئول کار خودش است و نمی‌شود گفت چون دختر آقای قالیباف به ترکیه رفته پس اشکال از او است!

این نماینده مجلس با بیان بی اطلاعی قالیباف از تصمیمات خانواده خاطرنشان کرد: برخی مواقع نمایندگان به‌ویژه آقای قالیباف که ریاست مجلس را بر عهده دارند، آنقدر گرفتاری دارند که اطلاعی از رفت‌وآمدها و تصمیمات خانواده ندارند.

وی ادامه داد: آقای قالیباف مدتی هم مبتلا به کرونا شده بودند و شب‌ها در مجلس می‌خوابیدند؛ به همین دلیل شاید در جریان تصمیمات و سفرهای خانواده نباشند.

رئیس کمیسیون بهداشت درباره سفر همسر قالیباف بدون اذن وی اظهار کرد: تا زمانی‌که تاریخ پاسپورت منقضی نشده باشد نیازی به اذن همسر نیست و همسر آقای قالیباف هم به همین دلیل توانسته بدون اذن او به مسافرت خارج از کشور برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
0
0
پاچه خوار بدبخت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->